wixcom-ve-sipay-is-birligi

Wix.com ve Sipay İş Birliği

Bunu okuyorsanız, bir e-ticaret işletmesi kurmaya karar verme aşamasındasınız demektir. Belki de zaten aklınızda bir fikir var ve onu hedef kitlenizle buluşturabilmek için bir online mağaza açmak istiyorsunuz. Öncelikle bir web sitesine ve internet üzerinde güvenle ödemelerinizi alabileceğiniz bir sisteme ihtiyacınız olacak. Fakat bunları nasıl yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Tam bu noktada size güzel bir haber vermek istiyoruz!

Güçlü teknolojisi ve kişiselleştirilmiş çözümleriyle profesyonel bir şekilde internet ortamına girmenizi sağlayan Wix.com ile internet üzerinden gerçekleşecek tüm ödemelerinize güvenli alt yapı sağlayan Sipay entegrasyonu gerçekleşti.

2006 yılından beri dünya çapında 200 milyondan fazla kullanıcıya birinci sınıf bir platform sunan Wix.com, hangi mesleği yaparsanız yapın size ihtiyacınız olan profesyonel bir web sitesi sunuyor. Hem kısa bir süre içinde web sitenize sahip olma rahatlığı yaşarken hem de işinizi büyütmek adına tüm pazarlama araçlarına erişiminiz oluyor.

Kısaca, hem e-ticaret siteniz olsun hem de güvenli ödeme sistemim olsun diyorsanız, Wix.com ile en hızlısından bir web sitenize sahip olabilir, Sipay ile de ertesi gün ödemelerinizi almaya başlayabilirsiniz.

Wix.com & Sipay İş Birliği Avantajları 

  • Wix.com & Sipay entegrasyonu sayesinde ödeme alma süreniz minimuma düşecek.
  • Wix.com hayallerinizi internete taşımanıza yardımcı olurken, Sipay teknolojisi ile ödemeleriniz güvende olacak.
  • Sipay, global yüksek güvenlik standardı olan PCI-DSS sertifikası ve düzenli periyotlarda ödeme almanızı sağlayan Abonelik Yöntemi ile hem size hem müşterilerinize güvenli ve kolay bir ödeme altyapısı sunacak.
  • Türk lirası dışında Dolar ve Euro gibi farklı para birimleriyle de ödeme alabileceksiniz.
  • Sipay’le tüm banka kartlarına 18 aya varan taksit imkânı ile ödeme alabilecek ayrıca diğer alternatif ödeme alma yöntemlerini de ihtiyacınız olduğunda kullanma imkânınız olacak.
  • İhtiyacınız olduğu her an Sipay destek ekibi yanınızda olacak.

Wix.com ile hiçbir kodlama bilmeden, kendiniz için en iyi web sitesini kurma sürecinde birkaç soruya cevap vermeniz yeterli olacak. Sonrasında ücretsiz bir web sitesi için size birçok farklı yol sunacaktır. Pratik çözümleri ile Wix.com, hayallerinizi e-ticaret sitesine dönüştürecek.

Eğer buraya kadar okumaya devam ettiyseniz, bu iş birliği ile aradığınızı buldunuz demektir. Vakit kaybetmeden Wix.com’la kendinize bir web sitesi oluşturun, Sipay aracılığı ile de güvenle ödeme almaya başlayın.