sanal-posun-isletmeler-icin-onemi

Sanal POS'un İşletmeler İçin Önemi

Günümüz internet teknolojisinin hızla gelişmesi, pandeminin de etkisiyle insanların alışveriş yapma anlayışını değiştirdi. Mağazalara gidip alışveriş yapma alışkanlığı, yerini artık daha çok e-ticaret siteleri üzerinden online alışverişlere bırakıyor. Bunun sonucu olarak da e-ticaret sitesi açma girişiminde bulunanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Burada ne satacaklarının yanı sıra Sanal pos gibi nasıl yöntemlerle ödeme alacakları da önemli bir konu.

Sanal pos nedir?

Sanal POS, web sitesi sahiplerinin en hızlı ve en kolay şekilde web sitelerinden güvenli online ödeme almalarına imkan tanıyan bir servistir. Bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorsanız internet sitesi üzerinden ödeme alabilmek için birçok bankaya başvurmanız gerekir. Bankaların zorlu uzun ve masraflı süreçleriyle uğraşmak yerine, Sipay Sanal POS'a başvurabilir, başvurunuzun olumlu sonuçlanmasının ardından 2 saat içerisinde ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

Sanal POS’un Avantajları

Hızlı ve Güvenlidir

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerin en önemli unsuru güvenliktir. Sanal POS hizmetinin sağlamış olduğu gelişmiş güvenlik sistemleri ile, firmalar ödeme işlemlerini hızlı ve güvenle gerçekleştirebilirler.

 

Zamandan Tasarruf Sağlar

Sanal POS sayesinde, tüm bankalarla tek tek anlaşma yapma zorunluluğunuz ortadan kalkar. Çok kısa bir sürede ödeme almaya başlayabilirsiniz.

 

7/24 Ödeme Alabilirsiniz

Sanal POS hizmeti ile, internetin olduğu her yerden, dilediğiniz zaman ödeme alabilirsiniz.

 

Taksitli Satış İmkanı Sağlar

Sipay Sanal POS’u kullanan üye iş yerleri, tüm banka kartlarıyla taksitli satış yapabilirler. Hizmet verdiğiniz sektöre göre, müşterilerinize 18 aya varan taksit imkanı sağlayabilirsiniz. Avantajlı komisyon oranlarıyla işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

 

Olumlu Geri Bildirimler Alabilirsiniz

Ödeme sırasındaki hız, azaltılmış bekleme süresi, özelleştirilmiş alışveriş gibi Sanal POS hizmetinin avantajlarını bir araya getirerek müşteri memnuniyetini üst seviyelere çıkarabilirsiniz. İşletmeniz hakkında büyük olasılıkla olumlu yorumları olacaktır.

Olumlu geri bildirimler alarak, tüketicinizin mağazanız hakkında sevdiklerine olumlu geri bildirimler vermesi mümkündür. Bu sayede marka bilinirliğiniz artacaktır.