sigorta-sektorunde-odeme-almak

Sigorta Sektöründe Ödeme Almak

Dijitalleşmenin iş dünyası üzerinde o kadar büyük bir etkisi oldu ki, başka bir şekilde iş yapmayı hayal etmek zorlaştı. İnternetin, iş ve toplumun neredeyse her yönünü dönüştürdüğü, iletişimi anında, dünyanın her yerinden bilgiyi erişilebilir hale getirdiği ve insan bilgisini neredeyse sınırsız hale getirdiği bir dönem içerisindeyiz. Sigorta sektöründe de yaşanan gelişmelere uyum sağlayacak ödeme sistemleri olmalıdır. Hızlı ve güvenli bir şekilde ödeme almak tüm sektörlerde olduğu kadar sigorta şirketlerinde de önemlidir.

 

Hangi Ödeme Yöntemleri Kullanılabilir?

Geleneksel ödeme yöntemlerinin eskide kaldığı yeni nesil ödeme yöntemlerinin kullanıldığı bir dönem içerisindeyiz. Ödeme sistemlerindeki bu gelişmelerin getirmiş olduğu kolay entegrasyon ve güvenli alt yapı en önemli yeniliklerdendir.

Zorlu geçen pandemi döneminde alışveriş alışkanlıklarının değiştiği gibi insanların kullandığı ödeme yöntemleri ve rutinleri de değişti. Artık çoğu kişi uzaktan ödeme yapmayı tercih ediyor. Bunun yanı sıra şubeye giden kişi sayısı da oldukça düştü. Buradan yola çıkarak en çok tercih edilen ödeme yöntemlerini sizler için listeledik.

  • Link ile Ödeme Alma

Bu ödeme yöntemi ile oluşturulan link üzerinden zaman ve mekan fark etmeden ödeme alabilirsiniz. Link ile ödeme, bireylerin ya da işletme sahiplerinin ürün veya hizmet için yapacağı tahsilatı güvenli bir internet bağlantısı üzerinden gerçekleştirmesini sağlayan bir ödeme yöntemidir. Bu sayede tüketici, SMS veya e-posta ile kendisine gelen ödeme linkini takip ederek ödemesini her an her yerden ve kolayca yapabilir. Sipay link ile ödeme alma hizmetinde de üye işyeri panelinden oluşturulan linkin tüketiciye iletilmesi yeterlidir. Tüketici linke tıklayarak ödemesini kolay, hızlı ve güvenle yapabilir.

  • Sanal POS

Ödemelerini internet üzerinden almak isteyen sektörlerin hızlı ve güvenli bir şekilde, uygun komisyon oranlarıyla online ödeme almalarına imkân tanıyan bir servistir. Sipay aracılığı ile kolayca sanal POS entegrasyonunu tamamlayıp 24 saat içinde ödeme almaya başlayabilirler. Tüm banka kartlarına 12 taksit imkanı sunmasının yanı sıra kullanım ve kurulum kolaylığı ile ön plana çıkan Sipay sanal POS ile yıllık POS ücreti, ek POS ücreti, kurulum ücreti ve işlem ücreti gibi ücretlere maruz kalmadan uygun komisyon oranlarıyla ödeme alabilirsiniz.

  • Mobil POS

Özellikle saha satış ekiplerinin ödeme alma süreçlerini kolaylaştıran mobil POS hizmeti ile Sipay uygulamasını telefonunuza indirerek ödeme almaya başlayabilirsiniz. Bu sayede POS cihazı ve maliyeti olmadan telefonunuzu POS cihazına çevirerek ödeme alabilirsiniz. Ayrıca Sipay mobil POS ile, ödeme kuyrukları oluşturmadan hızlı ve temassız ödeme sağlanmaktadır.

  • Manuel POS

Hiçbir entegrasyona ihtiyaç duymadan direkt olarak üye iş yeri panelinizden ödemelerinizi yönetebileceğiniz manuel POS ile fiziksel POS ücreti ödemek zorunda kalmadan ödemelerinizi alabilirisiniz. 3D güvenliğinin şart olduğu bu ödeme yönteminde Sipay manuel POS ile güvenli ve hızlı bir şekilde ödeme almanız kolaylaşmaktadır.