abonelik-yontemi-ile-odeme-almanin-avantajlari

Abonelik Yöntemi ile Ödeme Almanın Avantajları

Abonelikler, işletmeler için en popüler ve faydalı ticari faaliyettir. Onlara sadık müşterilerini gösterir. Bu sayede, işletme karlılığınınız da artar.

Ancak, bu en popüler trendin düzenli olarak karşılaşabileceğiniz bazı zorlukları vardır. Küçük bir işletme sahibi olarak abonelikleri yönetmek zor bir iş olabilir. Yakın zamanda, çevrimiçi abonelik faturalandırma sistemleri hakkında yardıma ihtiyaç duyacağınız bir gün gelecektir.

Seçiminizi kolaylaştırmak için, işletmenizde en iyi çevrimiçi abonelik faturalandırma yazılımına sahip olmak için en iyi 7 nedeni bu yazımızda listeledik.

 

1. Zamandan Tasarruf

Kullanıma hazır bir ödeme sistemi, ürünlerinizi pazarlamak ve gelirinizi artırmak için zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Ürünlerinizi hızlı bir şekilde satışa sunabilir ve sürdürülebilir bir iş modeli oluşturabilirsiniz. Yinelenen faturalama, sizin için fazla bir güçlük yaratmadan müşterilerinize düzenli olarak otomatik olarak fatura gönderecektir.

 

2. Düşük Maliyet

Yinelenen faturalama yazılımını kullanmak, kendi sisteminizi oluşturmaktan çok daha uygun maliyetlidir. Başlangıç maliyetlerinizden tasarruf sağlar ve pazarlara ekonomik bir şekilde ulaşmanızı sağlar.

 

3. Güvenli Bir Sistem

En iyi çevrimiçi abonelik faturalama yazılımında, güvenlik genellikle en önemli konudur. En iyi faturalama yazılımı, güvenli bir çevrimiçi ödeme ortamı oluşturmak için PCI güvenlik standartlarına uyumlu olmalıdır.

 

4. Esnek Bir Sistem

İyi belgelenmiş bir API ile, bir çevrimiçi abonelik faturalandırma yazılımı, kullanıcılara sorunsuz bir deneyim sunmak için her zaman daha esnektir. Gelişmiş performans için her şeyin daha iyi düşünüldüğü sağlam bir sistem oluşturmaya yardımcı olur.

 

5. Ücretsiz PCI Uyumluluğu

Kredi kartı ödeme işlemleri için, PCI uyumlu yazılıma sahip olmanız gerekir. Ancak, bir PCI sertifikası almanın kendi komplikasyonları vardır ve hem zaman hem de para gerektirir. Yinelenen faturalama yazılımına sahip olduğunuzda, PCI uyumluluğunu ayrıca almakla uğraşmanıza gerek kalmaz.

 

6. Çoklu Ödeme Yöntemleri

Abonelik yöntemi, aralarından seçim yapabileceğiniz önemli sayıda çevrimiçi ödeme ağ geçidi seçeneği sunar. Bu size en iyi ve en uygun fiyatlı ödeme sistemlerini seçme esnekliği sağlar. Size daha düşük oranlar sunan ödeme yöntemini seçerek işlem maliyetlerinden tasarruf edebilirsiniz. Üstelik sitenizde bulunan birden fazla ödeme ağ geçidi ile müşterilerinize daha iyi seçenekler sunabilirsiniz.

 

7. Satış Sürecinin Otomasyonu

ABD'de bu faturalandırma yazılımı ile otomasyon özellikleri ile satış sürecinizi daha iyi düzenleyebilirsiniz. Sistem, bildirim ve makbuz göndermek için kullanılabilir ve başarısız ödemeler için otomatik olarak bildirim gönderebilir. Tüm bu özellikler, satış sürecini daha verimli hale getirir ve sizi çeşitli zorluklardan kurtarır.

 

Sipay Abonelik Yöntemi ile Güvenli Ödeme

Müşterilerinden aylık veya üç ayda bir ücret alan işletmelere abonelik yönteminin faydaları oldukça fazladır. PCI-DSS sertifikalı global standarttaki altyapısıyla size ve müşterilerinize güvenli bir ödeme süreci sunan Sipay’in Abonelik Yöntemi ile Ödeme Alma özelliği sayesinde, işletmenizin düzenli periyotlarda ödeme almasını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Sipay’in güvenli kart saklama özelliği sayesinde, müşterileriniz her alışverişinde kart bilgisini yeniden girmek zorunda kalmaz, siz de ödemelerinizi hızlı ve basit bir şekilde alabilirsiniz.